Magiška Italija Sicilijos saloje tik nuo 449 €

Image description

Mėgautis skaisčia saule Italijoje, gaivintis jūros bangomis, akis ir kojas apdovanoti klanais, o širdį - kalba ir temperamentu, akimirkomis, kokios gali laukti tik ties Palermo miestu nusidriekusiame pakrantės ruože.

Užsakymo forma


Leiskite atostogas ten - kur spalčia senai svajojote. Aistringos kultūros Sicilija laukia Jūsų. Tačiau atvykite ne vieni, būtinai prigriebkite ir gerą nuotaiką! 

Siūlome ilsėtis vaizdingoje pakrantėje įsikūrusiame 3viešbutyje Santa Lucia Le Sabbie d'Oro. Jis labai populiarus tarp mūsų svečių, kurie vertina nuostabią vietą ir gerą aptarnavimą. Į gražųjį Čefalu galima nueiti jaukia pajūrio pėsčiųjų alėja maždaug per 20 minučių arba nuvažiuoti autobusu iš viešbučio. Šis senovinis miestelis sužavės kiekvieną savo spalvotomis gatvelėmis ir nesuskaičiuojamomis vietomis, kuriose galima pasilinksminti ir pavalgyti. Romantišku vaizdu į La Rocca – virš Čefalu stūksančią didingą uolą – galima gėrėtis ir iš privataus viešbučio paplūdimio bei tvarkingo baseino.

Kodėl verta rinktis būtnet šį pasiūlymą?

  • Arti senovinio Čefalu miesto
  • Paplūdimys netoli viešbučio
  • Tvarkingas baseinas
  • Pramoginiai renginiai vaikams ir suaugusiems
  • Kartą per savaitę – iškilminga vakarienė su muzika
  • Kartą per savaitę – sicilietiškas stalas (Sicilijos regioniniai patiekalai)
  • Nemokamas aptarnavimas paplūdimyje
  • Nemokamas belaidis interneto ryšys (Wi-Fi)

  

Viešbučio vieta

Viešbutis įsikūręs maždaug už 1,5 km nuo judraus Čefalu centro su restoranais, barais ir parduotuvėmis. Atstumas iki Palermo – apie 70 km. Netoli viešbučio yra geležinkelio linija (girdimi pravažiuojantys traukiniai, bet tai nevargina). Atstumas iki Palermo oro uosto – apie 100 km. Šalia viešbučio yra autobusų stotelė (apie 1–2 Eur vykstant į Čefalu į vieną pusę).

Apgyvendinimas 

Oficiali kategorija šalyje - trys žvaigždutės. Tvarkingas, atnaujintas 2006 m., 2014 m. (restoranas) ir 2016–2017 m. (suremontuotas fasadas). Viešbutyje yra 257 kambariai, 2 vienas su kitu sujungti pastatai (6 ir 3 aukštų), liftai, vestibiulis, visą parą veikianti registratūra. Restoranas – švediškas stalas ir padavėjų aptarnavimas, yra kėdučių ir meniu vaikams, siūlomi vegetariški patiekalai. Baras „Santa Lucia“, „Blu Bar“, baras prie baseino (nuo birželio 1 d. iki rugsėjo 30 d.). Terasa su vaizdu į jūrą. Nemokamas internetas prie registratūros. Už papildomą mokestį – seifas registratūroje (apie 15 Eur/sav.). Viešbutyje galima atsiskaityti kredito kortelėmis „Visa“, „MasterCard“, „American Express“, „Diners Club“.

  • gėlo vandens baseinas (plotas – apie 325 m², gylis – 0,9–1,6 m, su atskira dalimi vaikams) 
  • prie baseino – nemokami skėčiai ir gultai stalo tenisas
  • Pramoginiai renginiai suaugusiems ir vaikams (nuo birželio 15 d. iki rugsėjo 15 d.).
  • Kartą per savaitę – iškilminga vakarienė su muzika.
  • Kartą per savaitę – sicilietiškas stalas (Sicilijos regioniniai patiekalai).

Kambarys: Standartinis. Tai - dvivietis (galima viena arba dvi papildomos vietos) kambarys. Numerio plotas – apie 18 m². Kambarys kondicionuojamas (nuo birželio 15 d. iki rugsėjo 15 d.). Vonios kambarys (vonia arba dušas, tualetas, plaukų džiovintuvas). Palydovinė televizija. Telefonas. Seifas. Mini baras (mokamas pagal suvartojimą). Lovelė vaikui iki 2 m., užsakius prieš atvykimą (mokama: apie 8 Eur/d.). Kambarys su balkonu ir kambarys su balkonu bei vaizdu į jūrą – pagal užsakymą, už papildomą mokestį.

Maitinimas

Viešbučio svečiams siūlome rinktis iš dviejų maitinimo variantų: Pusryčių ir vakarienių arba Viskas Įskaičiuota Soft. 

Maisto tvarkaraštis: Pusryčiai (7.30–9.30), pietūs (13.00–14.30) ir vakarienė (19.00–21.00) – švediškas stalas. Ribotas vandens ir vyno kiekis pietums bei vakarienei.

Paplidimys

Nuosavas, smėlio su akmenukais. Paplūdimio skėčiai, gultai, čiužiniai - nemokamai. Paplūdimio rankšluoščiai - už užstatą.

Viešas paplūdimys, atskirta viešbučiui priklausanti dalis, smėlio, žvyro ir akmenų (akmenų kiekis priklauso nuo metų laiko; rekomenduojamas apsauginis apavas). Į paplūdimį nusileidžiama apie 100 laiptais paplūdimyje yra nemokamų skėčių ir gultų (nuo birželio 15 d. iki rugsėjo 15 d.; skėčių ir gultų kiekis ribotas).

Užsakyti: Magiška Italija Sicilijos saloje


5★ išskirtinis medaus mėnuo Bali saloje tik nuo 1179 €

Image description
Keliaujame vis dažniau ir toliau, bet medaus mėnesio nuotykis privalo būti ypač įspūdingas ir įsiminti ilgam.

Skaityti daugiau

Sidė - tobulas krantas šeimoms ir poroms tik nuo 560 €

Image description
Akmenys ar smėlis? Greitai gilėja ar tolygiai? Klausimai neduodantys ramybės, ypač kai keliaujate su šeima.

Skaityti daugiau

Pasitikrink viešbučio kainą

Image description
Niekas nenori permokėti. Keliauk protingai: gauk nuolaidą!

Skaityti daugiau

Asmeninis pasiūlymas į Meksiką

Image description
Bičiuliai keliautojai, džiugiai pranešame, jog nuo 2019 m. rugpjūčio 21 d. bus vykdomi skrydžiai Į į Meksiko miestą (MEX) ir Kankuną (CUN). Kelionės bus vykdomos vienos geriausių avialompanijų pasaulyje Turkish Airlines.

Skaityti daugiau

Gegužė Bulgarijoje: 4★ su maitinimu (IŠPARDUOTA)

Image description
Bulgarijos Auksinės smiltys - taupančių lietuvių pamėgtas kurortas, kur net pačiame vasaros įkarštyje - kainos piniginės nedrąsko.

Skaityti daugiau

Tenerifė: vandenyno pakrantėje su maitinimu (IŠPARDUOTA)

Image description
Šiluma čia amžina, o lietus toks retas, kad iki Jūsų tobulų atostogų trūksta tik bilieto. Štai kokią puikią kelionę į Tenerifės salos pietinę dalį suradome Jums - kai rūpintis reikia tik tuo, kada planuojate degintis, o kada - plaukti.

Skaityti daugiau

4★ Kretos pakrantėje su pusryčiais ir vakarienėmis (IŠPARDUOTA)

Image description
Mažas, nepaprastai jaukus, svečių giriamas už gerą maistą ir kokybišką aptarnavimą - toks viešbutis laukia Jūsų Kretos salos pakrantėje.

Skaityti daugiau

Gegužė Graikijoje, 4★ Viskas Įskaičiuota (IŠPARDUOTA)

Image description
Ieškote „Viskas įskaičiuota“ atostogų tačiau norisi patirti ką nors naujo? Išbandykite poilsį žemyninėje Graikijos dalyje.

Skaityti daugiau

5★ Ultra Viskas įskaičiuota Egipte - Titanic Palace (IŠPARDUOTA)

Image description
Pramogos su visa šeima po šviesia Egipto saule ant Raudonosios jūros kranto. Norėtumėte?

Skaityti daugiau

Viskas įskaičiuota: 4★ Auksinės smiltys Bulgarijoje (IŠPARDUOTA)

Image description
Poilsis ant paties jūros kranto papuošto biriomis smėlio lyg aukso smiltimis - trokštamas būdas leisti atostogas. Tik kol kas keliautojams sekasi, nes ypatingai palankios kainos į geidžiamiausią Bulgarijos pakrantę.

Skaityti daugiau

Naujiena: Gruzijos pajūris rugsėjo mėn. (IŠPARDUOTA)

Image description
Vasarai ruoškitės jau žiemą: Menų turo keliautojams galimybė rezervuoti keliones į išsvajotą Sakartvelo (Gruzijos) pajūrį. Mėgaukitės atostogomis nedideliame viešbutyje prie pat bangų keteromis bučiuojamo kranto viešbutyje - "Belgrad Rustaveli".

Skaityti daugiau

Rugsėjį — į Graikijos pajūrį (IŠPARDUOTA)

Image description
Lietuviai jau puikiai pažįsta populiariausias Graikijos salas, todėl vasarai siūlome naujovę - nepamirštamas atostogas žemyninėje šalies dalyje. Nerkite į Korinto įlanką, mėgaukitės šiluma 4★ viešbutyje Florida Blue Bay.

Skaityti daugiau

„Viskas įskaičiuota“ Coral Beach Egipte (IŠPARDUOTA)

Image description
Šiuolaikinio Egipto atostogų sostinėje Hurgadoje įsikūrusiame 4 žvaigždučių viešbutyje Coral Beach resort svečiai gali džiaugtis nerūpestingu poilsiu, juk - „viskas įskaičiuota“ ;)

Skaityti daugiau

5★ VIP šėlsmas Tenerifėje - Hard Rock (IŠPARDUOTA)

Image description
Kai sieloje kala gyvi, nežaboti atostogų ritmai laikas rinktis karštas atostogas išskirtiniame 5★ viešbutyje Tenerifės salos pietuose - Hard Rock Hotel. Skoningo dizaino, vasariškų patyrimų ir kokybiškos muzikos fiesta garantuota visai šeimai.

Skaityti daugiau

4★ turkiška svajonė - Monte Carlo (IŠPARDUOTA)

Image description
Nenorintiems išleisti milijonų, bet dievinantiems poilsines keliones su "viskas įskaičiuota" Alanijoje, Turkijoje įsikūręs miesto tipo viešbutis Monte Carlo turi ką pasiūlyti.

Skaityti daugiau